RÓLUNK

A tatabányai Édenkert Reform és Mentes Étterem 2018 novemberében nyitotta meg kapuit, mint a megye egyedülálló és egyetlen gluténmentes, reform, vegán és egészséges ételeket kínáló, speciális étterme.

Célunk, hogy megkönnyítsük azoknak az embereknek a mindennapjait, akik valamilyen ételérzékenységgel élnek együtt vagy szimplán egészségtudatosak és fontos nekik, hogy mit esznek!

ÉTELT RENDELEK ASZTALFOGLALÁS

2015-ben nyitottuk meg élelmiszerallergia és egészség szaküzletünket Tatabánya Fő terén (Fő tér 14/c.,) és küldetésünk második felvonásaként jött létre az Édenkert Reform és Mentes Étterem.

Konyhánk garantáltan gluténmentes, vadonatúj gépparkkal felszerelt, ételeink pedig kizárólag bevizsgált, 100% gluténmentes alapanyagokból készülnek.

A modernkori diétás szükségleteket szem előtt tartva éttermünk választéka tartalmaz mindennemű diétába beilleszthető ételeket, legyen az tej-, tojásmentes, vegán, cukormentes, szójamentes, paleo, IR barát.

Ezt a küldetést csak olyan személy képes végigvinni, aki maga is érzi ennek az életmódnak a nehézségeit. Én glutén-, tejérzékenyként és inzulinrezisztenciával pontosan tudom, hogy mit jelent egy érintettnek megoldania a mindennapokat, ráadásul úgy, hogy az ételek minősége, összetétele is tiszta, adalékmentes legyen.

– Dalma, tulajdonos

A helyválasztásnál fontos szempont volt számunkra, hogy központban, ám mégis kicsit csendesebb, nyugodtabb helyen legyünk.

Címünk Tatabánya, Béla Király körtér 61. (a Sparral szemben)

Éttermünk 45 ülőhellyel rendelkezik, változatos étlapunkon pedig a magyar konyha klasszikusai mellett a nemzetek kedvencei is helyet kaptak, és természetesen isteni finom gluténmentes pizzákat is készítünk, reform alapanyagokból is.

Ételeinkhez nem hidrogénezett kókuszolajat és prémium minőségű, szűz, görög olívaolajat használunk illetve adalékmentes Himalaya sóval ízesítünk.
Ételeink elkészítéséhez reform alapanyagokat használunk, mesterséges aromákat és ízfokozókat nem használunk!

Édesítéshez természetes édesítőszereket használunk (eritrit, stevia), kivételt képez ez alól a rizsliszttel készülő pizzánk, amely élesztőt tartalmaz.
A többi pizzánk nem tartalmaz élesztőt, így cukrot sem!

Hamburger bucink, gyros pitánk, a bagett és a szénhidrát csökkentett pizzánk mind SZAFI lisztből készülnek, a palacsinták és a brownie is! 🙂

100% tejfehérjementes ételeinkhez Violfie vegán “sajtot” használunk.

Ha diétáznod kell… vagy ha neked is fontos az egészséged és szeretnéd elkerülni, megelőzni a civilizációs betegségeket térj be hozzánk még ma!
Mindenre van megoldásunk! 😉

Szeretettel várunk mindenkit!

Acsády Balázs, Patkós Dalma
Tulajdonosok

Cím

2800 Tatabánya, Béla Király körtér 61.

Asztalfoglalás

+36 30 252 1977

Ha szeretnél bővebb információt kapni az ételekről, összetevőkről, egyedi igényed van, bátran hívj fel a privát számomon, szívesen segítek! Dalma, tulajdonos